De kracht van Re-aX

We hebben allemaal behoefte om af en toe ons hoofd eens helemaal leeg te maken. Soms liever alleen, soms met je beste vriend(in), soms met je partner, zoon(s) en/of dochter(s). Soms zelfs met mensen die je nooit eerder hebt ontmoet.

Re-aX is ontstaan uit het verlangen om meer ontspanning en rust te brengen en tegelijkertijd meer energie. Tijd nemen voor jezelf, alleen of in kleine groepjes.

Genieten van de kleine dingen in het leven, samen een kopje thee drinken, deelnemen aan een creatieve sessie kintsugi of genieten van een voetbadje, gevuld met revitaliserende magnesiumvlokken. Ik ben Veerle Van Hoof en ik maak graag tijd voor jou. Kom langs en ervaar de kracht van…..

workshops

Onze workshops zijn zeer laagdrempelig en fijn voor alle leeftijden en interesses. Soms creatief, soms gewoon ontspannend maar steeds in kleine, gezellige groepjes.

B2B

Binnen bedrijven gaan we aan de slag met werkgever en werknemers. Dit kan via individuele begeleiding of leuke teambuildingactiviteiten.

individuele begeleiding

Teveel spanning? Slaap je slecht? via online of offline coaching, optimaliseer je jouw omstandigheden en sta je weer steviger in het leven.

magnesium

Magnesium is het anti stress mineraal bij uitstek en cruciaal voor een energiek en ontspannen lichaam. Via informatiesessies en workshops leren we hoe we magnesium kunnen inzetten om ons nog beter in ons vel te voelen.

Re-aX

Wil je graag meer info of een afspraak maken?

info@reax.be

0473 67 08 47

Hazenpad 11
2560 Nijlen