aanbod

Heb je last van vage klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen, migraine, stress…? Voel je je echt niet goed in je vel? Ben je wat ongelukkig? Geraak je niet terug op het goede pad?

Dan kunnen wij je helpen. We bekijken je als mens in zijn geheel, dit wil zeggen zowel fysiek als emotioneel. Als mens ben je uniek, en dus gaan we telkens weer samen op zoek naar wat voor jou persoonlijk de beste oplossing is. Je kan bij ons dan ook terecht voor:

happy young woman dreams to fly on winds  GESPREKSTHERAPIE

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek overlopen we samen in alle rust en vertrouwen je klachten, bezorgdheden of knelpunten. Op basis daarvan ontwikkelen we een persoonlijk traject met als bedoeling het zelfgenezend vermogen van je lichaam aan te spreken, en je metabolisme terug in evenwicht te krijgen.

re-ax-voeding VOEDINGSADVIES

Gezond leven begint bij gezond en voedzaam eten. We overlopen samen je huidig voedingspatroon en bekijken hoe we dat kunnen aanpassen en verbeteren. Heb je energietekort? Kamp je met wat overgewicht? Wil je weten wat je wel of niet nodig hebt? Geen idee wat bepaalde stoffen met je lichaam doen? We geven toelichting bij sterke punten en punten ter verbetering en stellen een nieuw én haalbaar voedingspatroon op. Zo zorgen we ervoor dat je doelen bereikt worden.

re-ax-cranio   CRANIO SACRAAL THERAPIE

Via zacht manuele technieken helpen we jou te ontspannen en eventuele blokkades in je lichaam op te heffen. Deze relaxerende methode heeft reeds vanaf de eerste behandeling een zeer positief effect op het ganse lichaam.

schermafbeelding-2016-12-15-om-11-49-44  AANBOD VOOR BEDRIJVEN

Het bovenstaande is specifiek gericht op een individuele begeleiding en opvolging. Jammer genoeg zien we vandaag de dag steeds meer problemen op het vlak van gezondheid ook opduiken in bedrijven en organisaties. Ook daar heeft Re-aX een aantal trajecten voor het verhogen van het algemeen welzijn op het werk. Naargelang de specifieke vragen of behoeften kan dit gaan over stressbeheersing en -preventie, de opmaak van een echt, overkoepelend gezondheidsbeleid, organiseren van sport- en beweging op het werk, enz. Stel ons gerust jouw vraag, en we komen met plezier langs.